Svijet

Osvojio džekpot, pa DOŽIVIO SRČANI UDAR: Kockar slavio osvajanje 3,2 miliona funti, pa se srušio

Muškarac je doživio srčani udar u kazinu u Singapuru nakon što je osvojio džekpot od 3,2 miliona funti.

Muškarac leži na podu
FOTO: SCREENSHOT / DRUSTVENE MREZE

Nepoznati muškarac, prikazan na video snimku koji kruži društvenim mrežama, iznenada je pao na pod kazina Marina Bej Sends nakon što je skočio i udario pesnicom u vis proslavljajući svoju pobjedu.

Okupljena gomila užasnutih posmatrača je pritekla u pomoć čoveku, koji je ležao na podu okružen onim što su izgledali kao čipovi za igru.Jedna žena je vrisnula dok su medicinski radnici pokušavali da reanimiraju muškarca na licu mjesta.

Prema izvještajima sa sajta “casino.org”, muškarac je bio u bolnici i oporavljao se od incidenta, čime su demantovani početni izvještaji da je preminuo na licu mjesta.

On je snimljen blizu stola za bakaru u ikoničnom kazinu u srcu Centralnog poslovnog distrikta u Singapuru.

Nije bilo jasno iz izvještaja na kojoj igri je osvojio ogroman džekpot.

Posmatrači su snimali svojim telefonima dok su drugi pritekli u pomoć žrtvi.

Jedna žena, koja je bila u njegovom društvu, bila je vidno uznemirena zbog uznemirujuće scene ispred nje, prenosi dailymail.

Sličan scenario u aprilu

U aprilu, kockar je doživio sličnu nesreću u Sjedinjenim Državama nakon što je doživio srčani udar za stolom za blekdžek u Las Vegasu.

David A. Jagolinzer, advokat iz Majamija, boravio je u poznatom hotelu u Nevadi 6. aprila kada je počeo da se grči prije nego što se “srušio i ostao nagnut preko stola za blekdžek sa glavom prema dole”, izvjestio je “Majami Herald”.

Jagolinzer je preminuo šest mjeseci kasnije, u 48. godini. On je navodno ostavljen nagnut preko stola “više od 20 minuta” dok je diler za blekdžek nastavio da deli karte.

Tokom tog vremena je “zadobio traumatsku povredu mozga zbog nedostatka kiseonika u mozgu,” navodi tužba.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu