Sudbine

"Otac je majku silovao" Tužna ispovijest Aleksandre Nikolić, otkrila kroz kakav pakao je prošla

Djevojka Dejana Dragojević i sadašnja učesnica "Zadruge", Aleksandra Nikolić (24) svojevremeno je u svojoj bolnoj ispovijesti otkrila jezive detalje o svojoj porodici i odnosu njenog oca i majke.

"Otac je majku silovao" Tužna ispovijest Aleksandre Nikolić, otkrila kroz kakav pakao je prošla
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Ne volim kada me ljudi vide da plačem. Imam i mamu i tatu, ali u suštini samo mamu. Otac mi se ne javlja, nemamo komunikaciju i to me boli i tišti u dubini duše, počela je svojevremeno svoju ispovijest Aleksandra u “Premijeri Vikend Specijalu”:

– Prošle godine je bio jedan trenutak gdje sam ja šaputala nisam znala da snima kamera i pričala sam neke stvari koje su se dešavale između mame i tate. Istina je da je on nju zlostavljao, to je me poremetilo i zato sam i krenula lošim putem. Bila sam tu u stanu kada se to dešavalo. To je bilo maltretiranje, izbijanje zuba, silovanje, to su neke užasne scene koje ja pokušavam da zaboravim. Bila sam srednja škola, prva godina, ne znam ni ja tačno. To je bio period kada sam trebala da gledam neke normalne stvari, a ne to. Kada sam napunila 18 godina, ja sam rekla mami da želim da idem, spakovala se i pitala je da li hoće da ide. Znaš kako je živjeti sa 100 evra mjesečno, to je jako teško. I onda sam se ja spakovala, dva para farmerki i jednu majicu i krenula i eto – ispričala je Nikolićeva.

FOTO: M. ILIĆ/RINGIER
FOTO: M. ILIĆ/RINGIER

Aleksandra se potom dotakla i svog djetinjstva koje je provela kod bake:

– Bila sam kod bake na selu, mama mi je bila pjevačica, radila je preko. Bilo mi je lijepo tamo. Tu mi je bila i sestra, imala sam lijepo detinjstvo. Nismo imali puno novca. Oca sam upoznala sa 11 godina, on je zvao moju mamu i rekao da je u Beogradu da me dovede u Mek na Slaviji, ja nisam imala osjećaj šta je tata, šta imati tatu i samo ulazi jedan čovjek, visok, i pruža mi ruku i kaže “zdravo sine, ja sam tvoj tata”. On je tu bio par dana, mama me je pustila da šetam sa njim, ali je sve krenulo nizbrdo kada sam malo odrasla… Ja sam znala da se on zove Aco, baka i mama ga nisu voljele, to sam znala i nikada mi nisu pričali o njemu. On je rekao da zbog mame nije tu i da mu je njena porodica uradila nešto loše – rekla je Nikolićeva i dodala:

– Mijenjala sam dosta škola, Sremčica, Medak, Krnjača i onda sam upisala srednju Poljoprivrednu, pa sam završila za frizera. Bila sam nemirna, sjedim na času i nešto mi pukne tako i samo odem – pričala je Aleksandra svojevremeno, piše Blic.

Prihvati notifikacije