Sudbine

"OTAC ME NIJE PREPOZNAO" Bolna ispovijest Andreane Čekić o odrastanju daleko od porodice

Andreana Čekić gostovala je u jednoj emisiji gdje su joj krenule suze na pominjanje oca koji je godinama nije vidio, a kada su se sreli, takoreći da je nije ni prepoznao, niti joj pružio ljubav kakvu je ona očekivala.

"OTAC ME NIJE PREPOZNAO" Bolna ispovijest Andreane Čekić o odrastanju daleko od porodice
FOTO: FOTO:PREDRAG DEDIJER/RINGIER

Naime, Andreana je imala dvije i po godine kada su joj se roditelji razveli, nakon čega je ona sa majkom otišla u Beč gdje je nastavila svoj život, a tek poslije nekoliko godina vidjela je oca od koga nije dobila čak ni zagrljaj kakav je ona smatrala da treba da bude.

Sve to ukupno je ostavilo veliki trag na njenoj duši, o čemu je, po prvi put u životu otvorila dušu, prenosi Republika.

Kad sam se ja rodila i kad su se moji rastali, mama i ja smo otišle u Beč i tad je počeo neki skroz drugačiji period života. Jako su mi nedostajala moja braća od strica. Mnogo sam patila i za bakom, tatinom mamom, iako se majkina mama, druga baka, svim silama trudila da nadoknadi – započela je folk zvijezda priču na Republici.

Čekićki je najteže palo kada je oca vidjela poslije pet godina i susret koji je zauvijek ostavi traga u njoj.

Taj susret pamtim po tome da me nije ni prepoznao, jer sam odjednom bila mnogo veće dijete nego što je on zapamtio. Sačekao me je na autobuskoj stanici. Sjećam se da sam imala jako veliku tremu i želju da ga zagrlim i da ga vidim, ali je osjećaj taj koji je na kraju stvaran bio, bio skroz drugačiji u smislu da nisam osjetila tu ljubav od njega koju sam očekivala – rekla je Andreana u istoj emisiji i počela da plače.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu