Hronika

OTKRIVEN UZROK SMRTI Brat ubice male Danke (2) umro u pritvorskoj ćeliji, EVO OD ČEGA

Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), umro je, kako se saznaje, od infarkta.

Dalibor Dragijević, brat ubice Danke Ilić
FOTO: MITAR MITROVIĆ, FACEBOOK/DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER

Dalibor je preminuo u Policijskoj upravi u Boru nakon što mu je pozlilo rano jutros.

Podsjetimo, Daliboru Dragijeviću (40) je u subotu, zajedno sa ocem Radetom, određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću (50) osumnjičenom za ubistvo Danke Ilić, nakon izvršenja krivičnog djela.

Povodom smrti Dalibora Dragijevića oglasio se i MUP.

– Osumnjičeni D. D. (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog djela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i ljekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3.10 preminuo, a od strane ljekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt – navodi se u saopštenju MUP.

Pročitajte još

O događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beograd.

 Dalibor je priznao juče da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke, saznaje Blic.

Iznenadna smrt brata ubice bi mogla da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu policiji u potrazi za tijelom Danke.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu