Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Otkriveno ŠTA JE POPIO dječak (14) iz Niša koji je bez svijesti nađen na ulici blizu škole

Društvo
Autor:

Foto: RAS Srbija

U krvi dječaka (14) koji je prije nekoliko dana pronađen na ulici bez svijesti u Nišu, pronađeno je prisustvo alprazolama, sastojka koji sadrže lijekovi koji spadaju u grupu psihoaktivnih medikamenata, saznaje Blic.

Kako dalje Blic nezvanično saznaje, šesnaestogodišnjak koji je osumnjičen da je prodao tablete dječaku (14) je priveden, a izveštaj sa saslušanja prosleđen je tužilaštvu, koje će odlučiti o daljim postupcima.

Kako je Blic već pisao četrnaestogdišnjak koji je 5. oktobra pronađen na ulici bez svijesti, prema saznanjima, efikasnim radom niške kriminalističke policije identifikovani su svi akteri ovog događaja kao i diler koji je maloljetnicima dostavio opijate.

Dječak je te noći bio napolju sa trojicom drugova starih 13, 15 i 16 godina. Prema dosadašnjim saznanjima, oni su od nepoznatog muškarca kupili marihuanu i tablete koje su konzumirali u toku večeri – izjavio je izvor Blica.

Dječak se, kako je objasnio naš izvor, ne sjeća ničega, ni kako izgledaju tablete ni koliko ih je popio, kao i gdje je bio cijele noći i kako je dospio na mjesto na kojem je nađen.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO