Zabava

Ova zanosna plavuša je Milijeva supruga: Čim sam je ugledao, znao sam da će biti moja žena (FOTO)

Kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili uživa u skladnom braku sa prelijepom suprugom Ninom sa kojom ima ćerku i sina, koju je upoznao, kako kaže, na jedan veoma romantičan način.

Ova zanosna plavuša je Milijeva supruga: Čim sam je ugledao, znao sam da će biti moja žena (FOTO)
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

-Tad sam živio u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbjeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski- rekao je Mili.

U to vreme se družio sa grupom djevojaka, njih 10-12 koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice.

-Ja iz te vile skoro da nisam ni izlazio, i dan-danas odem samo tri-četiri puta godišnje do grada –  priča Mili- volim svoj prostor i ne volim da mijenjam tu energiju.

Ispostavilo se da su ove devojke puno pričale o Miliju drugarici Nini koja je tada bila u Italiji, gdje je studirala. U međuvremenu, muzičar je morao da se odseli i prešao je u mali studio od 15 kvadrata na Dorćolu.

-Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju – rekao je Mili.  Ipak, kad je Nina konačno došla sa jednom prijateljicom, Mili kaže da je “odmah znao da je to – to”.

-Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao da dan kada Nina sleti, ja moram da znam. Šest mjeseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gdje sam volio da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: “Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to – to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo- rekao je Mili, a prenosi Blic.

-Njoj je to bilo smiješno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Ljepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri mjeseca godišnje, gdje smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije. Tamo smo se i vjerili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma”- ispričao je Mili za Kurir.

Prihvati notifikacije