Zabava

Ovakvo iznenađenje joj je bio priredio: Duško Tošić zagrlio majku, a oko njih tamburaši

Bivši fudbaler Duško Tošić na svom Instagram profilu uglavnom dijeli fotografije na kojima je on na raznim putovanjima od Italije, Francuske, do Turske.

Ovakvo iznenađenje joj je bio priredio: Duško Tošić zagrlio majku, a oko njih tamburaši
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Takođe, na njegovom Instagramu mogu se naći i slike kćerki, a jedna fotografija, koju je svojevremeno podijelio naročito je privukla pažnju.

Naime, na pomenutoj fotki Tošić pozira sa majkom, a oko njih su tamburašu, a osmijeh Nikolete Tošić koja je u zagrljaju sina, govori više od hiljadu riječi, prenosi Blic.

Inače, Duškova majka oglasila se za domaće medije, nakon što je bivšeg fudbalera supruga Jelena Karleuša prijavila za porodično nasilje 7. januara.

– Čujem šta se sve piše i vjerujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu – rekla je Nikoleta i dodala:

– Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije – kratko je odgovorila za Srpski telegraf.

Da podsjetimo, Duško Tošić, koga je supruga Jelena Kaleuša prijavila za nasilje u porodici, u policiji je navodno ispričao da mu supruga “smiješta aferu” kako bi mu napakostila jer im je brak navodno u krizi.

Pročitajte još

– Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pjevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima – ispričao je navodno izvor iz policije za Informer.

Moje ime, lik i djelo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim djelima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin, gdje god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosljedan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vjetar koji je usmjeren protiv mene – napisao je Tošić na Instagramu.

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski vijenac, gdje je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, koja mu je u nedjelju produžena na još 30 dana.

Prihvati notifikacije