Zabava

OVAKVU JE NE VIĐAMO ČESTO Nives Celzijus iznenadila internet fotografijom na kojoj PEGLA

Nives Celzijus svakodnevno “časti” gotovo 320.000 pratioca na svom Instagram profilu fotografijama vlastite svakodnevice.

OVAKVU JE NE VIĐAMO ČESTO Nives Celzijus iznenadila internet fotografijom na kojoj PEGLA
Foto: Instagram/Screenshot

Često se voli pohvaliti kako trenira, ali ovoga puta Nives je obožavaoce iznenadila fotografijom kako obavlja kućne poslove.

Danas me jedna pratiteljka inspirisala na prijevremeno peglanje (obično to ostavim za nedjelju) i to ni više ni manje nego sa smiješkom. Onda je Taiša neplanirano odlučila zabilježiti taj trenutak jer nije čest slučaj vidjeti mamu nasmiješenu dok pegla – kaže Nives.

View this post on Instagram

Danas me jedna pratiteljica inspirirala na prijevremeno peglanje (obično to ostavim za nedjelju) i to ni više ni manje nego sa smiješkom. Onda je Taisha neplanirano odlučila zabilježiti taj trenutak jer nije čest slučaj vidjeti mamu nasmiješenu dok pegla. Obično pričam s odjevnim predmetima pod peglom, točnije, pičkaram ih 🤷‍♀️ E pošto je fotkanje ispalo posve neplanirano, imam na sebi neispeglanu odjeću (jer ne peglam odjeću za po kući jer mrzim peglanje) , imam nesparene čarape ( one sparene čuvam za van kuće) 😂😂, imam bad hair day (jer kad sam doma uglavnom je bad hair day) , imam kratke noge jer nisam zauzela svoju dobru pozu i naime zaista nemam duge noge. I da, imam podočnjake do sisa jer sam umorna i ne skrivam ih od ukućana. No zapravo jedino što je bitno, neplanirano sam i dobila fotku za instagram i sutra sam oslobođena peglanja 💪 #odjebando

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Objasnila je da na fotografiji ima neispeglanu odjeću jer ne pegla odjeću za po kući jer mrzi peglanje. Takođe ima i nesparene čarape jer one sparene čuva za van kuće. Kako kaže, ima i lošu frizuru te kratke noge jer nije zauzela svoju dobru pozu. Na fotografijama Nives često nema šminke.

– I da, imam podočnjake do si*a jer sam umorna i ne skrivam ih od ukućana. No zapravo jedino što je bitno, neplanirano sam i dobila fotku za Instagram i sutra sam oslobođena peglanja – pohvalila se pjevačica.

(Expresstabloid)