Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU PRAVI ZAVODNICI Dok jedni znaju kako sa ženama, drugi nisu baš vješti

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

I dok neki muškarci uopšte ne znaju sa ženama, drugi mogu da osvoje koju god požele.

Astrolozi tvrde da na sposobnosti flertovanja utiče i horoskopski znak, a u ovim znakovima rađaju se najveštiji zavodnici:

Ovan

Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Takođe, muškarci rođeni u ovom znaku pružiće vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi nedjeljama, a upornošću i stilom sigurno će uspjeti da je osvoje. I u krevetu će ovaj muškarac biti velikodušan pa će vam pružiti najviše što može, ali isto to će očekivati i od vas. Drugim riječima, on pruža, ali i zahtjeva obožavanje.

Vaga

Muškarac Vaga osvojiće vas sa puno stila, šarma i raskoši. Vage uživaju u intimnim trenucima sa partnerom i žele da od njih čuju nježne riječi, ali očekuju i da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci smatraju se velikodušnim ljubavnicima, i zbog toga im treba i odgovarajuća partnerka, koja će moći da ih prati u svemu.

Škorpija

Škorpije se smatraju ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi sa jednim takvim, malo njih može da ih prati. On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i tijelo, ali svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti prijatan jer su u suštini nježni i ranjivi. Ali će seks biti i više nego fantastičan.

Strijelac

Kad se svidite Strijelcu, on će vas kupiti pažnjom i pokušavaće sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete imati utisak da ste vi jedina žena na svijetu koju on želi. Šta želite u krevetu, on će to i uraditi, ali ima manu zbog koje biste mogli da budete povrijeđeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni, pa je savijet da se čuvate.

(b92)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO