Zabava

OVI ZNAKOVI ZODIJAKA ĆE DA VAS RAZUMIJU Njima nikad nije neprijatno da pričaju o OSJEĆANJIMA

Postoje horoskopski znakovi kojima ni u jednom trenutku nije neprijatno da pričaju o emocijama. Rakovi, Vage i Ribe nemaju problem da razgovaraju o svojim osjećanjima, smatraju astrolozi portala Elit dejli (Elite daily).

OVI ZNAKOVI ZODIJAKA ĆE DA VAS RAZUMIJU Njima nikad nije neprijatno da pričaju o OSJEĆANJIMA
FOTO: PHOTOSANI/SHUTTERSTOCK

Rak

Raku je teško da razgovara o stvarima koje ne uključuju osjećanja. Veoma često otkrivaju svoja osjećanja na privatnim okupljanjima, jer ne mogu da ih zadrže za sebe. U početku su možda stidljivi i nepovjerljivi, ali to je samo zato što su njihova srca i emocije preosjetljive, pa moraju da budu pažljivi kome ih otkrivaju. Međutim, jednom kada shvate da ste voljni da razgovarate o njihovim osjećanjima, Rakovi će se otvoriti bez problema. Privrženi, empatični i po prirodi puni razumijevanja, Rakovi se najbolje osjećaju kada mogu da koriste svoje emocionalne snage. Rak se osjeća najkomfornije kada može da prizna da je zaljubljen, da prolazi kroz težak period, da se osjeća slomljeno ili da ima emocionalni problem koji bi malo ko razumio.

Vaga

Iako vazdušni znakovi nisu poznati po tome da nose svoja srca u rukavu, Vaga je zaljubljena u koncept ljubavi i prijateljstva. Ona želi duboko, pravo i autentično partnerstvo sa ljudima koje izabere. Iskreno prijateljstvo ne može da se stvori, ako prijatelji nisu spremni da govore o svojim osjećanjima. Vage su spremne da razgovaraju o običnim temama, ali i o kompleksnim pitanjima i problemima emocionalne prirode. Ako su vaša osjećanja razarajuća, a nalazite se na javnom mjestu, Vaga će vas radije odvesti na privatno mjesto, kako biste bez ometanja rekli sve što vam je na duši.

Ribe

Ribe su ukopane u svoju podsvijest. Ponekad je veoma teško odvojiti ih od njihovih misli ili potruditi se da ostanu socijalno prisutni. Bez obzira na to, ako ste spremni da razgovarate o svakakvim čudnim mislima koje im se trenutno vrzmaju po glavi, Ribe će prestati da razmišljaju i uživaće u realnom razgovoru sa vama. Između svakodnevnog sanjarenja i emocionalnih poteškoća, Ribe ne mogu da prestanu da istražuju granice sopstvene mašte. Omiljeni ljudi su im oni koji žele sa njima da podijele detalje svojih misli, piše superzena.b92.net.