Kultura

Ovo će obradovati ljubitelje knjiga: Novi naslovi u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske

Izdavači iz Srbije pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Srbije poklonili su više od pet stotina naslova Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske.

Ovo će obradovati ljubitelje knjiga: Novi naslovi u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske
FOTO: DEJAN BRIZA/RINGIER

Riječ je o stručnoj literaturi, beletristici, kao i knjigama iz programa školske lektire. Bibliotekari NUB Republike Srpske imali su mogućnost da iz najnovije produkcije izdavačkih kuća izaberu odgovarajuće naslove za bibliotečki fond.

Knjige su poklonili izdavači Begen, Albatros, Partenon, Lento, Agora, Mali princ, Geopoetika, Klio, Akademska knjiga, Evoluta, Arhipelag, Odiseja, Edicija i Buk.

📚НОВИ НАСЛОВИ У НАРОДНОЈ И УНИВЕРЗИТЕТСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ📚Издавачи из Србије под покровитељством…

Posted by Народна и универзитетска библиотека Републике Српске on Wednesday, September 20, 2023

Tim povodom NUB Republike Srpske posjetili su državni sekretar Ministarstva kulture Srbije Miodrag Ivanović, upravnik Narodne biblioteke Srbije Vladimir Pištalo i načelnik Odjeljenja sektora za savremeno stvaralaštvo Ministarstva kulture Srbije Mladen Vesković, piše RTRS.

Pored ostalih izdavačkih kuća koje su su uključile u ovu veliku akciju podršku je dala i Izdavačka kuća Partenon na čelu sa Momirom Mitrovićem, nastavljajući dugogodišnju uspješnu saradnju sa NUB Republike Srpske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije