Hronika

Ovo je ljubavnik udovice koji je po njenom nalogu ubio Dejana: Vješto prikrivali vezu, a pored Slađane imao čak i "VIRTUELNU DJEVOJKU" (FOTO)

Srećko M. (25) koji se sumnjiči da je sa maloljetnim rođakom počinio ubistvo Dejana Paunovića (33) iz Kolokočevca po nalogu njegove supruge i svoje ljubavnice Slađane Paunovića (28), osim tragova ubistva pokušao je da zavara i tragove njihove emotivne veze!

Ovo je ljubavnik udovice koji je po njenom nalogu ubio Dejana: Vješto prikrivali vezu, a pored Slađane imao čak i "VIRTUELNU DJEVOJKU" (FOTO)
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

Srećko, Slađana i maloljetnik se terete da su Dejana ubili 5. avgusta kada su ga, kako se sumnja, po njenom nalogu mladići presreli, pretukli nasmrt palicama, stavili u kola na mjesto vozača, gurnuli automobil sa njegovim tijelom sa puta i zapalili ga.

– Namjeravali su da sve izgleda kao saobraćajna nesreća, ali je istina ipak isplivala na površinu dva mjeseca kasnije, najvjerovatnije kada je maloljetnik progovorio o svemu sa mještanima sela – podsjeća izvor.

Pročitajte još

“Slike djevojke fotomontaža”

Osim tragova ubistva, Srećko je pokušao da zavara i tragove svoje ljubavne afere sa Dejanovom suprugom Slađanom i tako na društvenim mrežama objavio da je u vezi sa izvjesnom Milicom.

– Njemu piše da je u emotivnoj vezi sa tom Milicom, ali ta djevojka ne postoji. Fotografije na tom Fejsbuk profilu od te Milice je skinuo sa interneta i montirao njihove zajedničke slike u obliku srca. Vidi se da su slike fotomontaža – kaže sagovornik.

FOTO: DRUSTVENE MREZ/SCREENSHOT
FOTO: DRUSTVENE MREZ/SCREENSHOT

Dodaje i da je na Milicin profil kačio i svoje fotografije.

– U želji da svi pomisle da Milica postoji i da se vole, on joj je ispod montiranih zajedničkih slika ostavljao komentare srca, a virtuelna Milica je odgovarala istim emotikonima. Takođe, na profil Milice kačio je i svoje fotografije, želeći da prikaže koliko ga Milica voli – dodaje on.

Sagovornici kažu “da se vidjelo iz aviona da Milica nije stvarna”.

– Vidjelo se da su to slike neke djevojke skinute sa interneta i da ta djevojka uopšte nije iz Srbije. On je sigurno to sam napravio lažni profil, da isfingira da je u srećnoj vezi, da niko ne bi posumnjao da se švaleriše sa udatom Slađanom – pričaju zaprepašćeni mještani Klokočevca.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

Kako su i mještani ranije ispričali ubijeni Dejan se ponekad i družio sa osumnjičenim Srećkom.

– Ja samo znam da se Dejan družio sa tim momkom. Koliko su bili bliski ne znam, ali su se družili dovoljno da ih ponekad vidimo da zajedno popiju piće, popričaju kad se sretnu – rekao je ranije mještanin.

Obdukcija Dejanovog tijela inače nije rađena i on je sahranjen. Međutim, Više javno tužilaštvo u Negotinu je naložilo ekshumaciju njegovog tijela i da se uradi obdukcija kako bi se prikupilo što više dokaza.

– Srećko i maloljetni pomoćnik priznali su djelo i opisali kako se sve dogodilo, dok je Dejanova supruga bila izričita u tome da ona nema nikakve veze sa ubistvom niti sa dvojicom uhapšenih – rekao je izvor.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije