Zabava

OVO JE PORODICA FILIPA CARA "Podržavamo ga sa kim god da je u vezi"

Filip Car u žiži je javnosti zbog romanse sa Dalilom Dragojević u rijalitiju "Zadruga", dok članovi njegove porodice, koje često spominje u pomenutom šou-programu, ne vole da se ističu u javnosti.

OVO JE PORODICA FILIPA CARA "Podržavamo ga sa kim god da je u vezi"
FOTO: SCREENSHOT

Njegove roditelje smo imali prilike da vidimo jednom prilikom u rijalitiju, kad su se uključili putem video-poziva.

Tad su bili presrećni što ga vide, a u više navrata u kadru smo vidjeli i njegovu sestru.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

– Podržavamo te sa kim god da si, ako ide ide, ako ne ide civilizovano se raziđi. Svi su uz tebe, svi su oduševljeni. Bezveze se svađaš – rekla je tad Filipova sestra.

Filip je, podsjetimo, nedavno spominjao svoje najbliže.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

– J**e mi se, nisam bio 14 mjeseci kod kuće, da vidim staroga, da sjednem kod Bruna u auto da prođemo gradom, da osjetim moje prijatelje. Fali mi, da kažem mami i tati, ne brinite, čekajte me, da me Bruno čeka u autu, da idemo u grad. Živim za taj trenutak da mi se vrati taj trenutak u životu. J**e mi se za sve žene u životu, meni to treba. Da me ujutru majka čeka kada ću kući doći. Kad biste vi znali šta je meni problem, sve bi meni dali a ne dva piva. Dođem ovdje da izmijenim sebi život, a napravim najgore – govorio je Car kroz suze prošle nedjelje.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

– Dajte mi dva piva, da maštam o onome što je moj život. O mojoj porodici, mojim prijateljima, mojoj majci, mom gradu. Vratite mi moj život, jer ovo moj život nije. Boli me k***c za sve žene ovoga svijeta, za sve ove probleme ovdje. Napustio sam svoje ljude, propustio takve momente, tužne, srećne, nesreće, da bih vama dao život, a vi meni dajte dva piva, da popijem u muci svojoj. Da popijem što sa sestrom nisam bio kad je sina rodila, što nisam bio sa majkom na prozoru, što nisam bio sa svojim Brunom kada mu je djed umro, što nisam bio uz moje momke da im budem leđa. Zbog svega što sam dao ovdje, vi meni dajte dva piva da tugujem i patim. Dao sam sve da bih molio za dva piva na ovoj roletni, otvorite i dajte mi, recite “evo ti smradu”. Nisam bio uz svoje, došao sam ovdje u tuđinu da gradim sreću i muku, j***m li te Filipe, koliko sam loš čovjek postao. Sao ste mi dali priliku da pokažem koliko sam smeće! Koliko sam loš čovjek, da prodam svoju grudu, svog čovjeka, za koga i za šta? Sunce ti j***m krvavo da ti je*em! Za šta da prodam majku svoju,oca svoga, savršeno me boli k***c za bilo koga. Tako meni treba u životu. Da još gori budem, sve ono najgore! Ono malo dobra u meni što mojima treba, to nema veze. Ja ću izdržati sve! Jednom u životu budi vojnik u svemu! – govorio je Car, a više detalja pronaći ćete u videu koji je u nastavku, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije