Zabava

"Ovo je strašno" Anđela PRODAJE INTIMU na sajtu za odrasle za 25 dolara, a zbog šok poteza Tviter ključa

Starleta Anđela Veštica već neko vrijeme na jednom sajtu objavljuje svoje provokativne sadržaje, a njih mogu vidjeti samo oni koji se pretplate na ovu uslugu.

"Ovo je strašno" Anđela PRODAJE INTIMU na sajtu za odrasle za 25 dolara, a zbog šok poteza Tviter ključa
FOTO: FOTO: ANĐELA VEŠTICA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Starleta često promoviše svoju stranicu sa nagim fotografijama, kako bi uvećala zaradu, ali i povećala broj pratilaca. Međutim, sada je svojim potezom mnoge šokirala.

Starleta je napisala: “Zapratite moj besplatni onlyfans nalog u opisu profila”, a onda su uslijedili komentari tviteraša zaprepašćeni njenom objavom i stikerom koji je koristila: “Anđela Veštica promoviše only fans, sa ramazanskim stikerom”, “ovo je strašno”, “svašta, pa hit”.

Kako su prenijeli mediji, mesečna pretplata za njen sajt, na kojem objavljuje intimne fotografije, iznosi nešto više od 25 dolara (oko 2.500 dinara), uz “popust”, odnosno tromesječnu pretplatu za 70 dolara.

– Tačno je, mnogo toga što svakodnevno radim je tamo, fotografije, snimci, kada se tuširam… Drago mi je što sam prva osoba kod nas koja je pokrenula ovakav sajt i sigurna sam da ću se time još dugo baviti. Može lijepo da se zaradi, ali ja i uživam dok me ljudi gledaju – rekla je Anđela Veštica nedavno za domaće medije.

– Samo za jun mjesec 41.757 dolara, a još nije gotov. Kad kažu ‘što se blamiraš za 10 evra’ – napisala je Anđela prije nekoliko mjeseci u objavi na Instagramu, tvrdeći da je za samo mjesec dana na ovaj način zaradila više od 41.000 dolara, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije