Magazin

Ovo je svekrva Aleksandre Prijović: Udata je za poznatog košarkaša iz Hrvatske

Aleksanda Prijović žari i pali ovim prostorima, što glasom, što stasom, a i cijela porodična priča dostojna je makar neke kratke telenovele.

Aleksandra Prijović
FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV / RINGIER

Njen je suprug Filip Živojinović, koji nosi očevo prezime. Otac je legendarni srpski teniser Slobodan Boba Živojinović koji je sada u braku s, ni više ni manje nego Lepom Brenom.

Brena i Boba imaju sinove Stefana i Viktora, ali Boba s prvom suprugom Zoricom ima Filipa, danas najpoznatijeg kao supruga Aleksandre Prijović.

Filipova majka Zorica, danas nosi prezime Nakić jer je već dugi niz godina sretno udata za bivšeg hrvatskog košarkaša, Riječanina Ivu Nakića. E da ne bi sve stalo tu, i njih dvoje imaju sina, košarkaša Igokee visokog 202 centimetra Maria Nakića.

Ivo je s Cibonom 1985. i 1986. godine osvojio Kup evropskih prvaka, a onda je prešao u beogradski Partizan s kojim je osvojio titulu prvaka Evrope 1992. godine, nakon tri godine dominacije splitske Jugoplastike s Tonijem Kukočem, Dinom Rađom i ostalim velikanima s Gripa, prenosi Slobodna Dalmacija.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije