Zabava

Ovo je tajna vitke linije Sanje Marinković: Voditeljka koristi poseban način ishrane, a evo kada ima prvi obrok (FOTO)

Iako nikada nije imala problema sa viškom kilograma, voditeljka Sanja Marinković oduvijek se brinula o svom izgledu i liniji, uglavnom jer su joj žene, starije od nje, ulivale strah od izgleda tijela u starosti.

Ovo je tajna vitke linije Sanje Marinković: Voditeljka koristi poseban način ishrane, a evo kada ima prvi obrok (FOTO)
FOTO: TV PINK/YOUTUBE/SCREENSHOT

Kada sam bila mlađa neke žene u zrelijim godinama su znale da me plaše, kao vidjećeš kad budeš trudna, kad ti se opusti stomak, pa kao kad dobiješ trudničke ruke, pa kad se to opusti. Svašta su mi žene pričale. Evo, ja bila trudna, Strahinja sada ima 15 godina, takva sam-kakva sam – istakla je Sanja i dodala da nikada nije kasno da žena krene da se brine o sebi:

velika tajna Sanje Marinković
FOTO: MAGAZIN IN/YOU TUBE/SCREENSHOT

– Stvarno mislim da je važno da se njeguješ, da radiš na sebi. Volim ženama da kažem da nikad nije kasno za novi početak, da li je riječ o ljubavi, majčinstvu, karijeri… Mislim da je svako vrijeme pravo vrijeme.

Sanja naglašava da je za njenu vitku liniju ipak presudna ishrana, koju je kroz godine korigovala.

– Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo ne jedem ništa (smijeh). Mislim da sam prije 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, poslije kafu i oko 13 časova prvi put unesem hranu – otkrila je voditeljka i priznala da je veliki broj namirnica potpuno izbacila iz ishrane.

Pročitajte još

– Moram da kažem da već deset, petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo bjelance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od bjelanaca – izjavila je ona, prenosi Blic.

Kao neko ko dosta brine o tome da živi i hrani se zdravo, Marinkovićeva je prvu kafu popila sa 34 godine i to u trudnoći, a od tada je umjesto šećera sladi kašičicom meda.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu