Zabava

OVO JOJ SE NEĆE DOPASTI Tijana Dapčević PROKOMENTARISALA PJEVANJE Lune Đogani

Rijaliti zvijezda Luna Đogani je nedavno uplovila u muzičke vode, a sinoć je imala i prvi nastup koji je izazvao podijeljene komentare.

OVO JOJ SE NEĆE DOPASTI Tijana Dapčević PROKOMENTARISALA PJEVANJE Lune Đogani
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Tijana Dapčević je, gostujući u emisiji Exkluzivno, prokomentarisala njenu odluku da postane pjevačica riječima:

Mislim sve najbolje o toj djevojci, njenoj majci i ocu. Anabelu (prim.aut. Atijas) znam dugi niz godina. Čula sam Luninu pjesmu, ali mi se više dopada Anastasijina.

– Isti čovjek je radio pjesmu. To je čovjek kog sam ja dovela u Srbiju – Darko Dimitrov, koji je meni napisao “Kao da”, “Rođen da budeš moj”, “Negativ”, “Jača od sudbine”… – objasnila je Tijana zbog čega je uporedila ove dvije pjevačice, dodajući:

– O ukusima se ne raspravlja. Za mene postoji dobra i loša muzika. Ovo što se trenutno dešava na tržištu, ova “autotunjava” muzika, to su sve ljudi koji trče sprint. Oni trče na 100 metara, plafon 150 metara, a ozbiljno te zabole noge kada trčiš sprint, ako me razumijete šta hoću da kažem. Ja u Srbiji trčim već 20 godina maraton i zadovoljna sam. Ovo nebo je veliko da u sebe primi dosta zvijezda i zvjezdica, ali sreća je da, što se tiče te “autotunjave” muzike, oni koji je pjevaju trče sprint, pa to neće trajati dugo. Sva sreća.

(Blic Puls)