Zabava

"Ovo prelazi sve granice" Sandru Afriku urnišu na mrežama zbog nevidljivog kupaćeg kostima (FOTO)

Pjevačica Sandra Afrika trenutno uživa na odmoru u Crnoj Gori i to svakodnevno pokazuje na svom profilu na Instagramu, međutim, sada je svima za oko zapao njen kupaći kostim.

"Ovo prelazi sve granice" Sandru Afriku urnišu na mrežama zbog nevidljivog kupaćeg kostima (FOTO)
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Sandra je pozirala na plaži, a u prvom planu je bila njena pozamašna pozadina, kao i kupaći koji je i više nego minijaturan, pa čak i jedva vidljiv.

Naime, pjevačica je pozirala, dok je ležala na stomaku, a pažnju je svima odmah privukla njena izvajana pozadina, međutim zbog ovakvog izdanja i skoro nevidljivih gaćica, koje čini bukvalno samo jedna tračica uslijedila je lavina negativnih komentara:

“Ovo prelazi sve granice”, “Strašno je da se ovako pojavi pred svijetom”, “Haos, pretjerala je”, “Sandra je top”, “Kakva bomba”, “Savršena” – samo su neki od komentara.

Sandra Afrika
FOTO: SANDRAAFRIKA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Podsjetimo, nedavno se u medijima pojavila informacija da su Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani stavili tačku na svoje prijateljstvo i to zbog bakšiša koji su zajedno dobili na jednoj svadbi.

Kako se navodi, pjevači su nastupali u dijaspori, a nakon tezge, folker nije htio da sa pjevačicom podijeli bakšiš na ravne časti. Naime, Đani i Sandra zaratili su zbog 20.00 evra, koje je trebalo da podijele.

Pročitajte još

Međutim, nastao je problem kada je Afrika shvatila da je dobila 5.000 evra, dok je on uzeo 15.000, prenosi Blic.

– Ne bih da produbljujem tu priču. Ispašću fer i korektna, kako ne bih pričala o detaljima. Đani i ja nismo u dobrim odnosima. Svi znaju zbog čega nismo dobri, kao i ko je Đani – objasnila je Sandra.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije