Politika

“Ovo su dosad najpošteniji izbori” Vučić tvrdi da bi iduće godine dobio JOŠ MILION GLASOVA

Sljedeće godine ćemo otvoriti najviše puteva i pruga. Godina 2024. je godina rezultata.

Aleksandar Vučić
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Bolje da smo 2024. imali izbore, imali bismo milion glasova više, rekao je predjsednik Aleksandar Vučić prilikom obilaska završnih radova na vijaduktu kod Vrbasa.

Ovo su bili do sada najčistiji i najpošteniji izbori. Znaju oni to sve i zato nikada nisam za parlamentarne izbore dobio toliko čestitki baš iz EU. Da ja poštujem svaki glas, pogotovo gotovo 900.000 glasova za opoziciju, ali moram da poštujem i 1.800.000 glasova za našu licu. Ne mogu više sa dječijim igrama. Svi sve znaju da u Beogradu nemaju primjedbu ni na jednom zapisniku zato što znaju da je sve bilo čisto i zato što su očekivali pobjedu. Kao djeca neka, nikad nisu u stanju da priznaju poraz – rekao je Vučić.

Kako kaže, najljepšu čestitku sam dobio je od Makrona.

– Čestitao mi je kao drugu i prijatelju i to zvanično. Pa onda ajde da vodimo kampanju protiv Bilčika. Ima Srbija svoje zakone, zna narod odlično sve, ko ima vremena neka gubi, mi nemamo vremena za gubljenje, želimo da radimo, da guramo zemlju napred – poručio je Vučić.

Pročitajte još

Vijadukt u Vrbasu se nalazi na dijelu treće dionice međunarodne brze pruge od Beograda do Budimpešte.

Riječ je o najvećem i najsloženijem građevinskom objektu, pošto će na 108 kilometara brze pruge između Novog Sada i Subotice ukupno biti izgrađeno 58 objekata.

Vijadukt u Vrbasu jedan je od četiri objekta koji će biti izgrađen iznad kanala Dunav – Tisa – Dunav (DTD).

Ukupne je dužine oko 1.417 metara i biće dvokolosečan, sa razmakom koloseka od četiri i po metra, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu