Zabava

OŽENIO SE NEKADAŠNJI VODITELJ Pobjegao u Ameriku zbog nasilja nad bivšom, a sada zaveo suprugu u Los Anđelesu

Bivši voditelj Vladimir Stanojević oženio se partnerkom s kojom je već neko vrijeme u vezi, a ceremoniji u Americi je prisustvovalo samo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi.

OŽENIO SE NEKADAŠNJI VODITELJ Pobjegao u Ameriku zbog nasilja nad bivšom, a sada zaveo suprugu u Los Anđelesu
FOTO: VLADIMIRSTANOJEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nekada popularno TV lice, otišao je u SAD prIJe više od pet godina i otpočeo potpuno novi život. Kako je naveo, razlog za to je, navodno, to što je želIo da “uči jezik”, a u međuvremenu je našao i posao kao domaćin za klubova u Las Vegasu. Spekulisalo se više puta kako voditelj tamo mijenja djevojke, ali i da se oženio, ali sve je bilo nepotvrđeno. Sada je i zvanično, Vlada je izgovorio sudbonosno “da”, prenosi Kurir.

Mladenci su sjedili za stolom okićenim cvijećem i bijelim detaljima, a dok je Vlada nosio svječano odijelo i bijelu ružu na reveru, njegova izabranica blistala je u vjenčanici. Sudeći po osmjesima i zagrljaju, djeluje da je bračni par presrećan što je ozvaničio svoju vezu.

Inače, Stanojević se ovim nije pohvalio putem društvenih mreža, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigdje. Njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu prije nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

Podsjetimo, Vladimira je bivša djevojka Ana Marija Žujović optužila 2015. godine za nasilje u porodici, nakon čega je on otišao u Ameriku. Za njim je 2016. godine raspisana potjernica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu. Upravo zbog toga Stanojević više od pet godina nije dolazio u rodnu zemlju.