Zabava

PALE SU TEŠKE RIJEČI Najbolja drugarica Megan Markl oplela po njoj, kakav je samo IZRAZ upotrijebila

Nova objava na Instagramu Džesike Malroni, najbolje prijateljice Megan Markl, pokrenula je glasine da je Megan i nju otpisala iz života.

PALE SU TEŠKE RIJEČI Najbolja drugarica Megan Markl oplela po njoj, kakav je samo IZRAZ upotrijebila
FOTO: JASMINKA HOLCLAJTNER/YOUTUBE/PRINTSCREEN

Stilistkinja je objavila fotku sa svojim mužem i opisu priznala da se razišla s nekim prijateljima, koje je nazvala šupc***.

– Nakon nekoliko grubih mjeseci konačno ćemo nešto proslaviti. Hvala ti što si bio uz mene, Beni. Toliko smo naučili. Hvala našim istinskim prijateljima što su nas podržavali. Ne bismo uspjeli bez njih. Napokon znamo ko su šupc* za koje smo mislili da su nam prijatelji. Najbolji poklon koji smo ikad mogli dobiti. Oprostite na riječima – napisala je Džesika i tako podstakla lavinu glasina da je riječi  uputila upravo prema Megan, prenosi Index.

Džesika se našla na udaru kritika jer ju je afroamerička blogerica Sasša Ekseter optužila da je iskoristila svoj status bjelkinje i pokušala joj uništiti karijeru. Navodno joj je poslala poruku koja se blogerki učinila prijetećom. Iako se kasnije izvinila, nije mogla izbjeći napade brojnih Afroamerikanaca.

Džesika je nedavno objavila fotku s Megan i nazvala je svojom porodicom, ali je potom obrisala fotografiju.