Zabava

“Pametni učenjem, luzeri parama” Jami ponosno pokazala kćerkin indeks pun desetki (FOTO)

Kćerka pjevačice Jasne Milenković Jami, Lea, poslednjih godina sve više privlači pažnju javnosti, a ponosna mama ne krije uspjehe njene mezimice koje rado dijeli sa svojom

jasna milenković pokazala kćerkin indeks
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Naime, Lea je student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbjednost na kome reda čiste desetke.

– Pametni, učenjem do uspjeha, a luzeri parama do diplome. Bravo Lea. Počeo ispitni rok– ponosno je Jami pokazala sliku indeksa svoje kćerke, punog najviših ocjena.

Podsjećamo, za razliku od mame, Lea ne želi da se bavi javnim poslom, prenosi Blic.

jasna milinković pokazala kćerkin indeks
FOTO: JAMIOFFICIAL / INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Ona je u potpuno drugim vodama, iako sjajno pjeva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pjesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbjednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena – rekla je Jami nedavno za Grand.

Lea se svojevremeno pohvalila svojim inetresovanjima.

– Na prvom mjestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbjednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Voljela bih da se jednog dana bavim diplomatijom – rekla je ona jednom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije