Zabava

PANIČE I POSTAJU IMPULSIVNI Ovi horoskopski znaci najviše "pucaju" zbog stresnih situacija

Kada ne možemo da se nosimo sa stresnom situacijom, postajemo živčani i počinjemo da paničimo.

PANIČE I POSTAJU IMPULSIVNI Ovi horoskopski znaci najviše "pucaju" zbog stresnih situacija
FOTO: SHUTTERSTOCK

Neki od nas često preteruju u takvim situacijama. Postaju impulsivni, ne mogu da ostanu mirni i ne mogu da se koncentrišu ni na šta. Takve osobe možemo da prepoznamo prema njihovim horoskopskim znakovima, kako prenosi Pinkvilla.

Lav

Lavovi su uvijek na vrhu popisa što se tiče pretjeranog reagovanja. Oni osjećaju veliki stres i počinju da paniče kada im nešto ne ide kako treba. Lavovi u stresnim situacijama često pokazuju impulsivnost, bijes i ljutnju, a sve to ih tjera da izgube svoju smirenost.

Rak

Kad Rakovi počnu da budu živčani govore stvari bez razmišljanja. Postaju vrlo impulsivni i napeti. Moraju da shvate da stres i pretjerana reakcija ne mogu da im pomognu u upravljanju situacijom.

Vaga

Kad se Vaga nalazi u stresnoj situaciji, uglavnom povrijedi samo sebe. Žele da pronađu neki alternativni način izbacivanja stresa, kao što je udarac u zid, ali to im nikako ne pomaže. Samo moraju da se smire kad osjećaju da će ‘pući’.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, pa burno reaguju kad stvari nisu savršene ili prema njihovim očekivanjima. Žele da sve bude besprijekorno pa pretjeruju dok rade bilo kakav posao.

Strijelac

Strijelci ne razmišljaju o planovima niti ih izvršavaju. Ipak u stresnoj situaciji pretjeruju u jednostavnim stvarima, a postaju i bezobrazni prema drugima. Dakle, kad je Strijelac pod stresom, bolje je da ga ostave na miru, piše superzena.b92.net.