Sudbine

Par koji se bori u ime ljubavi "Njegova majka ne podržava našu ljubav, zato što sam visoka 70 centimetara" (FOTO)

Da ljubav nije definisana nikakvim oblicima, niti visinama i da se razlike zaista privlače, potvrđuje brčni par Jesi i Brajan, čiji broj obožavalaca raste iz dana u dan.

Par koji se bori u ime ljubavi "Njegova majka ne podržava našu ljubav, zato što sam visoka 70 centimetara" (FOTO)
FOTO: YESI LAINEZ/FACEBOOK/SCREENSHOOT

Upravo razlika u visini je ono prvo što se primeti kod njih. Brajan je visok 180 centimetara, dok je njegova supruga Jesi visoka svega oko 70 centimetara. Ona ima dijastrofičnu displaziju, oblik patuljastog rasta, sa kojom se rodi jedna od milion osoba.

Kako je Jesi govorila za “Truly”, a prenosi “TheSun.co.uk”, trebalo je vremena da i ona prihvati svoj izgled, zato je dala vremena da i drugi prihvate njene različitosti. Sve ljepote koje ima ova dama prepoznao je Brajan, koji uživa u vremenu sa svojom suprugom.  On je našao sve “za čim je oduvjek tragao”, ali ne i njegova majka.

Jesi je bila spremna da da vremena njegovim roditeljima da je prihvate, ali se nije nadala neprijatnim iskustvima i riječima njegove majke Megi.

I just got this photo from the LPA National Conference in Orlando Florida. What a better way to celebrate the Dwarfism…

Posted by Yesi Lainez on Thursday, October 25, 2018

– Kada smo se upoznale, tenzija je mogla nožem da se siječe. Bila je izuzetno napeta i djelovala je razočarano. Jednom sam načula njihov razgovor, kada je Megi pitala Brajana da li je siguran da želi da provede život sa nekim, na koga će morati da gleda i pazi, poput malog djeteta – govorila je Jesi.

Bila je veoma povrijeđena, a Brajan nije dozvolio da se osude njegove majke mješaju u njegovu sreću sa Jesi. Od tada nisu progovorili sa Megi šest mjeseci. Iako su mislili da će njihov sin morati da “glumi dadilju i negovatelja” čitav život, istina je zapravo sasvim drugačija.

Jesi živi nezavisnim životom, jer je u odličnom stanju da se sama kreće, da vozi, ali i da uspješno radi kao terapeut.

Ova ljubav se “rodila” na internetu, nakon čega je prvo upoznavanje uslijedilo 2018. godine. Brzo nakon prvog, uspješnog sastanka, uselili su u zajednički stan. Na Bahamima su imali vjenčanje iz snova u septembru 2021. godine.

I will never forget the first banquet we attended together, lucky to have my boyfriend by my side at all times 😍

Posted by Yesi Lainez on Monday, August 6, 2018

Nakon nekog vremena, popravili su odnose sa Megi, koja je tek nakon vjenčanja ovog divnog para počela da upoznaje Jesi na pravi način.

Ova hrabra dama se cijelog života suočavala sa osudom zbog svoje visine, uključujući i to što joj je rečeno da bi trebalo da se viđa sa drugom malom osobom, tačnije, da samo takve partnere i traži.

I baš kao i Megi, mnogi ljudi pretpostavljaju da je Brajan Jesijev njegovatelj, a ne muž.

– Dešava se da neko iznenada priđe i niotkuda potapše i pomazi Jesi po glavi. To je ono nepromišljeno sa njihove strane. Pa ni dijete ne bi bilo primjereno tako iznenada da pomazi neki totalni stranac, zar ne? – naveo je Brajan.

Jesi i Brajan žive jedan srećan i ispunjen život, a u budućnosti planiraju da prošire svoju porodicu, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije