Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PARANOIČNO-ŠIZOFRENA LAŽ” Mektić i Šarović tvrde da juče nisu bili na sastanku u Sarajevu

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović, ni juče niti bilo koji drugi dan, nije učestvovao na bilo kakvom sastanku na kome se razgovaralo o policiji i kontroli granice, niti o žandarmeriji, kako je to objavio medij ATV.

Saopšteno je ovo iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskoh odnosa BiH, nakon što se pojavila informacija sa su se juče na sastanku u Sarajevu žestoko vršili pritisak na direktora Granične policije BiH Zorana Galića da dopusti Federalnoj policiji da sa pripadnicima Granične policije obavlja kontrolu istočne granice u Republici Srpskoj.

– Ta pitanja nisu u nadležnosti Ministarstva, niti je ministar Šarović na bilo koji način učestvovao u  njihovom rješavanju. Apelujemo na zaustavljanje organizovanog širenja lažnih vijesti i političkih dezinformacija, koje obmanjuju javnost i koriste samo pojedincima – naveli su u ministarstvu.

Ministar bezbjednosti BiH, Dragan Mektić je rekao da je ova vijest paranoično-šizofena laž.

– Nikakav sastanak na tu temu juče nije održan u Sarajevu. Ja čak juče nisam ni bio u Sarajevu jer sam ima sahranu bliskog mi srodnika u Prnjavoru. Sve je laž i izmišljotina – poručio je Mektić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO