Banjaluka

Park "Petar Kočić" u znaku beba

Konferencija beba biće održana sutra u banjalučkom parku „Petar Kočić“ sa početkom u 18 časova.

Park "Petar Kočić" u znaku beba
FOTO: GRAD BANJALUKA/RAS SRBIJA

Iz Ministarstva porodice, omladine i sporta RS saopštili su da su za Konferenciju beba u Banjaluci pripremljeni zanimljivi sadržaji poput puzijade za bebe i rolerijade i biciklijade za malo starije mališane, a takmičiće se i roditelji.

Uz muziku, igrice, takmičenja, animatore biće izabrana najmlađa i najstarija beba, kao i beba sa najviše braće i sestara, a mališane će zabavljati Mala pjevačka akademija, plesni studio “Siti džez”, Plesni studio “Point”, vrtić “Zvjezdica”, vrtić “Sreća”, KUD “14. februar” Debeljaci, te Studio glume “Roda”.

Povodom ove manifestacije, sutra od 16.30 do 20.30 biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od  Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu  od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića, odnosno preko stare autobuske stanice i dalje postojećom trasom – rekli su u Gradskoj upravi.