Politika

"Partija u kojoj sam odrasla" Andrea Dorić se vratila u Socijalističku partiju

Narodni poslanik Andrea Dorić, bivši kadar SPS, pristupila je danas ponovo Socijalističkoj partiji Republike Srpske. Vratila sam se u Socijalističku partiju koja mi je prvobitno i dala povjerenje i od koje sam dobila mandat narodnog poslanika.

"Partija u kojoj sam odrasla" Andrea Dorić se vratila u Socijalističku partiju
FOTO: SP

Socijalistička partija je partija u kojoj sam odrasla i politički stasala i kojoj dugujem sve. Ovim povratkom ispravljam učinjenu grešku i nastavljam gdje sam stala, još jače i sigurnije da radim u punom kapacitetu do kraja mandata, ali, naravno, i u periodu poslije toga. Vraćam se timu pravih ljudi i pravih socijalista. Veoma sam zahvalna za pruženu priliku, koju ću nastojati opravdati svojim djelovanjem- istakla je Dorićeva.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić je rekao da poštuje spremnost Andree Dorić da se vrati i nastavi svoje političko djelovanje u Socijalističnoj partiji, koja joj je omogućila mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

– Očekujem da će ona ovim činom poslati jasnu poruku svim ostalim časnim ljudima koji su nezadovoljni da se vrate i svoje političko djelovanje nastave u okviru Socijalističke partije. Andrei Dorić će kao mladoj osobi biti omogućeno da nastavi kroz Socijalističku partiju djelovati i davati doprinos razvoju Republike Srpske- rekao je tom prilikom predsjednik SP Petar Đokić.

Prihvati notifikacije