Zabava

"PAŽLJIVO BIRAM ULOGE" Miki Manojlović istakao da u serijama glume jedni te isti glumci

Glumac Predrag Miki Manojlović prokomentarisao je činjenicu da se u Srbiji posljednjih godina snima veliki broj serija, te istakao da pažljivo bira koje uloge na malim ekranima će prihvatiti.

"PAŽLJIVO BIRAM ULOGE" Miki Manojlović istakao da u serijama glume jedni te isti glumci
FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Predrag Miki Manojlović trenutno snima film i TV seriju “Trag divljači” Nenada Pavlovića, a nedavno je završio film i mini seriju “Bilo jednom u Srbiji” Petra Ristovskog.

– Smatram da nije nimalo dobra tolika produkcija serija danas. Uzroke tolikog snimanja ne znam, mogu samo da naslutim. Kada upalite televizor i mijenjate kanale, vidite jedne te iste glumce kako se šetaju iz serije u seriju. Onda više i ne znam šta gledam – objasnio je glumac za Tanjug.

I glumica Branka Katić govorila je o ovoj temi i priznala da je pomalo zatečena tolikim brojem domaćih TV serija, što se do sada nije dešavalo u Srbiji, prenosi Blic.

– Sve liči na izuzetan fenomen. Nisam producent i samim tim ne znam odakle uopšte stiže sav taj novac za realizaciju tih serija u Srbiji. Ali, ono što sigurno znam jeste da je najvažnije u ovom poslu da imamo dobar scenario. Kada se to postigne, onda je serija uspješna i sve ima smisla – rekla je Branka Katić.

Glumica Ana Franić jedina ima stav da je nova era serija nastala iz razloga što su producenti otkrili način da se najbrže i najbolje može zaraditi upravo od proizvodnje i kasnije prodaje igranih serija.

– Prisutna je ta zakonitost danas da se novac od serija mnogo bolje i brže vraća nego što je to slučaj sa filmovima. Otud toliko serija na različitim tv kanalima u Srbiji – kazala je Ana Franić.

Prihvati notifikacije