Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PDP POKAZAO HUMANITARNU STRANU Odigrali turnir u malom fudbalu i podržali rad JAVNE KUHINJE

Politika
Autor:

Foto: draškostanivuković/Instagram/screenshot

Predsjednik PDP Branislav Borenović, zajedno sa narodnim poslanicima Draškom Stanivukovićem i Jelenom Trivić, te članovima ove partije, pridružili su se danas humanitarnom turniru koji organizuje Udruženja građana „Mozaik prijateljstva“ s ciljem prikupljanja sredstava za nastavak rada javne kuhinje.

Turnir pod nazivom „Fudbalom do hljeba“ održan je u prijepodnevnim časovima u sportskoj dvorani Borik u Banjaluci.

Stanivuković je na društvenim mrežama podijelio fotografije sa turnira i pokazao da su članovi PDP, osim što su se dobro proveli uz mnoštvo smeha i igre, pokazali i svoju humanitarnu stranu te pomogli radu javne kuhinje.

– „Fudbalom do hljeba“ je tradicionalni turnir UG „Mozaik prijateljstva“ a ciljem da obrok ljubavi bude što kvalitetniji i bolji. Danas smo se pridružili ovoj humanoj misiji – napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, UG „Mozaik prijateljstva“ već četvrtu godinu zaredom organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom “Fudbalom do hljeba”. Cilj ove humanitarne akcije je da se potpomogne da „Obrok ljubavi“ bude što kvalitetniji i bogatiji, te da se podigne svijest o zajedništvu i  zdravom sportskom duhu.

Turnir se održava u Dvorani Borik, a kotizacija za fudbalske ekipe je iznosila 100 KM, dok je ulaz za sve posjetioce besplatan. Posjetioci turnira imaju priliku da pokažu solidarnost kroz donacije u humanitarne kutijice, koje su postavljene na ulazu u salu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO