Hronika

PDP reagovao na hapšenja "Stojanović je naš bivši odbornik, a uhapšen je aktuelni odbornik Ujedinjene Srpske"

Mirko Stojanović iz Bratunca koji je uhapšen juče u akciji SIPA nije aktuelni odbornik PDP, kako se moglo zaključiti iz pojedinih tekstova juče objavljenih povodom ovog slučaja, saopšteno je iz PDP.

Policajac ispred zgrade
FOTO: SIPA

-Ono što je simtomatično jeste da su mediji pod direktnom kontrolom režima prvi saznali za hapšenje Stojanovića i objavili tu vijest, koju su drugi mediji prenijeli, dok oni koji su to prvobitno objavili sticajem nekih „čudnih“ okolnosti nisu objavili da je u istoj akciji uhapšen aktuelni odbornik u Skupštini opštine Srebrenica, Miroslav Grujičić iz Ujedinjene Srpske- naveli su iz PDP.

Kažu da dok se ćuti o drugim uhapšenim, čini se da je najveći Stojanovićev grijeh to što je nekadašnji odbornik opozicione partije i što mu je supruga funkcioner stranke.

Pročitajte još

-Da li medij koji ima saznanja o hapšenju Stojanovića, ima saznanja i o hapšenju pripadnika MUP Republike Srpske u istoj akciji, a to svjesno prećutkuju- upitali su iz ove stranke.

Dodaju kako se postavlja pitanje da li je Stojanovićevo ime završilo na naslovnicama zato što se institucijama Republike Srpske u kontinuitetu žalio na sukob interesa u koji su upleteni navedeni odbornik Ujedinjene Srpske i njegov otac?

– Ne ulazeći u sadržaj akcije, niti u dalje postupanje nadležnih organa, želimo da ukažemo na gore navedene činjenice i njihovo prećutkivanje od strane medija koji direktno rade za vladajući režim- zaključeno je u saopštenju PDP.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu