Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PEH ZA PEHOM Šokirao izjavom da ima NAJMANJI polni organ na svijetu, a sada je otišao korak dalje

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Enrike Iglesijas (43) i Ana Kurnjikova (37) zajedno su skoro dvije decenije, prije skoro godinu dana dobili su blizance, a seks im je bolji nego ikad.

Iako rijetko priča o svom privatnom životu, slavni pjevač iznenadio je javnost kada je otkrio detalje iz seksualnog života. Ako mu je vjerovati na riječ, činjenica da su u dugoj vezi i da je dobio djecu nije uticala na kvalitet seksa i količinu strasti između njega i bivše sportistkinje.

Zanimljivo je da Ana i Enrike nisu zajedno uslikani čak nekoliko godina, što je nekoliko puta podstaklo glasine o raskidu.

View this post on Instagram

#Moscow #ThankYou ??

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

– Kao i svaki ljubavni par, i mi imamo svoje uspone i padove. Nijedna veza nije savršena – izjavio je Iglesijas za “San” i otkrio da je i više nego zadovoljan svojim seksualnim životom.

– Djeca nisu uticala na naš seksualni život. Zapravo, seks imamo češće nego ikad – rekao je pjevač.

O svojoj izabranici imao je samo riječi hvali i nije krio da je oduševljen kako se ona snašla u ulozi majke. Bivša teniserka i pjevač zajedno su čak 17 godina, a nikad se nisu vjenčali.

Latino zavodnik i ranije je imao šokantne izjave o svom seksualnom životu. Tako je svojevremeno izjavio da voli “divlji seks, ali da zna da zakaže kad popije koju čašicu više”.

Prošle godine rekao je da ima “najmanji polni organ na svijetu” i da je to njegova najveća mana, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO