Politika

Penzioneri uz SPS: Bez mladosti nema ni Srpske (VIDEO)

Savez penzionera i potomaka na čelu sa predsjednikom dr Dragutinom Ilićem podržao je Socijalističku partiju Srpske i njene kandidate na predstojećim Opštim izborima uz poruku da bez mladih ljudi nema ni Republike Srpske.

Penzioneri uz SPS: Bez mladosti nema ni Srpske (VIDEO)
FOTO: SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRPSKE/FACEBOOK SCREENSHOT

U videu u kojem se pojavljuje upravo nekadašnji osnivač i prvi predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske i predsjednik SPP Dragutin Ilić u razgovoru sa mladim ljudima, poruka je da mladi ne treba da napuštaju Republiku Srpsku, nego da se izbore za pravo da sami grade budućnost.

Предсједник Савеза пензионера и потомака Драгутин Илић подржао СПС: Гласајте за оне којима је Српска изнад свега!

Posted by Социјалистичка партија Српске – Socijalistička partija Srpske on Thursday, September 22, 2022

– Mladi su uvijek bili predvodnici promjena, uvijek su se borili protiv nepravde i za bolje sutra. Zato ostanite ovdje i borite se. A mi, vaše dede i bake stojimo uz vas, jer bez vas ovdje, nema ni nas ni Republike Srpske. Zato podržite one kojima je Srpska iznad svega – poručio je Ilić.

Podsjetimo, Savez penzionera i potomaka i Socijalistička partija Srpske potpisali su nedavno sporazum o saradnji, na osnovu zajedničkih politika i aktivnosti na poboljšanju životnog standarda penzionera u Republici Srpskoj.

Prihvati notifikacije