Zabava

"PIJE I PONAŠA SE NEODGOVORNO" Darko Lazić ima PORODIČNE PROBLEME, zategnuti odnosi sa Marinom

Partnerka Darka Lazića, Marina Gagić, prije neki dan obrisala je sa svog Instagram profila fotografije sa pjevačem.

"PIJE I PONAŠA SE NEODGOVORNO" Darko Lazić ima PORODIČNE PROBLEME, zategnuti odnosi sa Marinom
FOTO: GAGICMARINAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iako se u javnosti uveliko spekulisalo šta je tačan razlog za tako nešto, Blic saznaje da je u pitanju porodična drama.

– Lazić je imao porodičnih problema i to smo svi mogli da primjetimo. Izgleda da u posljednje vreme nije u najboljim odnosima sa Marinom. Baš zbog svega toga gleda da se ne pojavljuje u javnosti i u medijima. Svaki put otkazuje gostovanja i snimanja, jer je napet i nije raspoložen – priča za Blic izvor dobro upućen u priču i dodaje:

– Svi smo mislili da će ga Marina promijeniti, ali je on postao još više neodgovoran i bezobrazan. Stalno juri, trči, nikad ga nema kada joj je potreban. Telefon mu je stalno ugašen, a i često mijenja kartice. Prije neki dan je oko devet sati uveče došao pijan sa proslave, što se izgleda Marini nije dopalo. To je samo jedan od razloga, kao i kap koja je prelila času. Neozbiljan je i ako želi da je zadrži, mora da se promijeni – zaključio je izvor blizak Laziću za Blic.

Nakon drame koja se odigrala, oglasila se i Marina na svom Instagram profilu i potvrdila da su oni još uvijek zajedno.

– Pa meni je nedavno hakovan Instagram profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam poslije profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali eto da stavimo tačku, zajedno smo – rekla je za kraj Marina.

Podsjetimo, Darkova bivša supruga, Ana Sević ponovo će se navodno naći na sudu sa bivšim suprugom Darkom Lazićem i to zbog “povrede časti”.Nakon što je pjevač javno ispričao da kćerku Lorenu koju je dobio u braku sa Anom nije video godinu dana, Sevićeva je navodno rešila da istinu i pravdu potraži na sudu. Osim što je odmah objavila fotografije Darka i Lorene koje pokazuju da su se otac i kćerka viđali više puta tokom ove godine, Ana je, prema pisanju Alo, podnela tužbu za povredu časti protiv bivšeg supruga.