Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Pješači potpuno naga i redovno objavljuje fotografije GOLE ZADNJICE, a sve zbog bivših momaka

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Instagram

Poslije niza propalih ljubavnih veza Megan Meri iz Kanzas Sitija otkrila je neobičnu strast: redovno odlazi na putovanja u divljini, kroz koju pješači potpuno naga. Fotografije sa putovanja postavlja na Instagramu, gdje danas ima više od 20.000 pratilaca.

U intervjuu za britanski “San” objašnjava šta ju je navelo na hobi, koji je u međuvremenu prerastao u nešto više.

– Za sobom sam imala težak period sa nekoliko razočaravajućih veza – kaže Megan.

– Pretpostavljam da sam nešto tražila, slobodu, nezavisnost, a htjela sam da uradim nešto što će biti dovoljno kul da moji bivši momci budu ljubomorni – kaže Megan.

Tridesetpetogodišnja menadžerka u veterinarskoj klinici kaže da je na prvo putovanje od Kolorada do San Franciska, dugo 4.000 kilometara, krenula zajedno sa sestrom Erin (34).

Krenule su krajem maja 2015. godine, spavale u šatoru, a jele su samo dehidrirane namirnice.

Mada priznaje da je u početku strahovala da nešto ne krene naopako, na završetku putovanja preovladali su uzbuđenje i ponos što su uspjele.

Poslije toga, sestre su zajedno obišle nekoliko nacionalnih parkova širom Sjedinjenih Država, a Megan je na Instagramu postavljale slike nezaboravnih pejzaža. Nakon što joj je drugarica predložila da se slika gola, Megan je prihvatila izazov: u julu 2016. na Instagramu je osvanula njena prva fotografija bez odjeće sa dvonedjeljnog putovanja u Kaliforniji.

– U početku sam bila uznemirena, jer tako nešto nikad ranije nisam radila i pitala sam se šta će ljudi misliti – kaže Megan.

Međutim, prva slika je imala više od sto lajkova, nakon čega je počela redovno da postavlja vragolaste fotografije na mreži.

Kako je broj pratilaca rastao, tako je odlučila da piše o važnim temama, na primjer, o psihičkom zdravlju.

– Putovanja su mi psihički mnogo pomogla, jer sam prije njih patila od depresije – kaže ona.

– Toliko sam pokušavala da privučem pratioce na Instagramu fotografijama netaknute prirode i divljih životinja, ali uspjela sam tek kada sam počela da objavljujem slike gole zadnjice – kaže Megan, piše Blic.

Što se tiče njenog ljubavnog života, odnedavno se zabavlja s muškarcem koga je upoznala na internetu.

View this post on Instagram

Time to answer the most frequently asked question: "Why is your ass so white when it gets so much sun??" ? It's because I have a genetic condition that causes the melanin in my bu-UM NO. It's because I'm not naked ALL of the time, people! I usually snap a shot, run around for a bit, maybe hop in a body of water, and then put my damn clothes back on. Yeah, it's fun for a while, but there's usually some nuisance that shows up eventually (bugs, foliage, people). That, and any time I'm naked and high up/near something dangerous, I keep thinking about my parents learning that I was in a horrible accident…naked…and they'd just lose their fucking minds. So, THAT'S why my ass isn't tan. ????

A post shared by ↟ m e g a n ↟ (@holdon2yerbutts) on

– Samo mjesec dana poslije našeg prvog sastanka, ubijedila sam ga da pođe sa mnom na put u Jutu, gdje me je slikao nagu dok sam pravila stoj na rukama – kaže Megan.

(thesun.co.uk, Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO