Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČ I KIK BOKSER Armana Ličinu u snimanju spota prekinula SNJEŽNA LAVINA (VIDEO)

Kultura
Autor:

Foto: Arman Licina/YouTube/Screenshot

Arman Ličina, kik bokser, fitnes model i sve poznatiji pjevač, nakon debitantskog singla „Barakuda“, koji je predstavio prošlog ljeta, a na kojem je ostvario saradnju sa popularnim dvojcem Jalom Bratom i Bubom Korelijem, objavio je novu pjesmu i spot “Moet”.

Ličina, koji je porijeklom iz Crne Gore, a živi u Belgiji, gdje je ostvario uspješnu karijeru u kik boksu, autor je teksta za „Moet“, dok muziku potpisuje kompozitor i producent Senad Bislimi.

Kako je ovisnik o adrenalinu, borac koji često testira svoje fizičke i mentalne granice, Arman je za snimanje spota odabrao snježni ambijent i izuzetno surove uslove planine Materhorn u planinskom lancu Alpa, na granici između Švajcarske i Italije. Zanimljiva je i anegdota koju su on i ekipa koja je radila na spotu doživjeli tokom snimanja.

– U trenutku kada smo snimali posljednje kadrove, s obližnjeg vrha se neočekivano spustila snježna lavina, koju sam za dlaku izbjegao. Kamere nam je zatrpao snijeg, tako da smo ostatak videospota morali zabilježiti mobitelom. Adrenalinski udar koji se pokrenuo u meni u tom trenutku je probudio još veću strast, što me natjeralo da pomjerim granice izdržljivosti. To je povezano s mojim karakterom, jer sam se učio boriti za svoje mjesto još od malih nogu – govori Ličina, koji će se u narednom periodu posvetiti radu na debitantskom albumu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO