Zabava

Pjevač se kaje zbog greške iz mladosti "Kriv sam što sam prihvatio taj poziv"

Nemanja Stevanović bio je jedan od favorita „Zvijezda Granda” davne 2009. godine.

Pjevač se kaje zbog greške iz mladosti "Kriv sam što sam prihvatio taj poziv"
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Osim uspjeha i popularnosti koji je ostvario učešćem u popularnom muzičkom takmičenju, pjevač je zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, okušao i kao voditelj popularnog talent šoua.

Međutim, danas priznaje da ga prihvatanje poziva da vodi emisiju stvorilo konfuziju kod publike i koštalo popularnosti koju je stakao prvenstveno kao takmičar.

– Ja sam kriv što sam prihvatio ulogu voditelja, jer sam tada dobijao komentare ‘šta je on – voditelj ili pjevač?! Možda je to bio nepromišljen potez sa moje strane, ali ok je ispalo. Bilo je to davno i tad mi je djelovalo kao izazov gdje sam se lijepo snašao i mislim da sam odradio kako treba – priznao je Nemanja i dodao da je tokom bogate i dugogodišnje karijere, kao i svaki pjevač, pravio greške, a jedna od njih je možda bila i ulazak u “Farmu”.

– Bilo ih je, ali u smislu odabira pjesama nije, više što sam vodio emisiju, pa i taj ulazak u rijaliti. S druge strane, kada pogledamo sada rijatije i nije neka greška. Možda je moja greška što nisam bio prodorniji i ambiciozniji u karijeri, ali nisam taj lik koji je i žedan i gladan, pa ne moram to da radim – rekao je Nemanja u emisiji “Grand magazin”, piše Blic.

Prihvati notifikacije