Zabava

PJEVAČICA BIJESNA KAO RIS Nadežda prijeti Tomi da će mu UZETI DIJETE I SAV NOVAC

Nadežda Biljić bijesna je na svog izabranika Tomu Panića, koji ju je u rijalitiju "Zadruga 4" prevario sa Paulom Hublin, sa kojom je trenutno u vezi.

PJEVAČICA BIJESNA KAO RIS Nadežda prijeti Tomi da će mu UZETI DIJETE I SAV NOVAC
FOTO: D. PANAJOTOVIĆ/RAS SRBIJA

Nadežda se, kako prenose mediji, navodno uključila u “lajv” na Instagramu i tom prilikom ispričala mnoge nepoznate detalje.

– Sve laže! Sve što priča da sam ja radila, on je radio! Dok je drogiran spavao sa prostitutkama po splavovima, a ja sam nisko nosila dijete, mogla sam da pobacim! Na slavi kod kuma mi je lupio dvije šamarčine jer me je neki gost gledao – ispričala je Biljićeva navodno na snimku.

Ona je zatim navodno dodala da je Toma bio bolesno ljubomoran.

View this post on Instagram

Nale uz tebe smo✊#nadezdabiljic

A post shared by 💛 N A D E Ž D A B I LJ I Ć 💛 (@nadezda.biljic) on

– Stalno me je maltretirao. Nije mi davao da imam prijatelje, branio mi je da odem s drugaricama na kafu. Svaki dan mi je provjeravao mobilni telefon.

Nadežda, koja sa Tomom ima sina Longa, kazala je i da je navodno angažovala advokata.

– Tužiću Tomu i njegovu švalerku za sve klevete o meni! To što on kaže da nismo u braku može da okači mačku o rep! Mi smo u vanbračnoj zajednici! Uzeću mu sav novac koji zaradi u “Zadruzi”! A što se tiče djeteta, javno obećavam da ga nikad više neće vidjeti! To je moje dijete! Da je mislio na sina, ne bi se švalerisao na televiziji i povređivao mu majku. Tominu majku baš briga za njega! Moja mama je digla kredit da bi on platio neku kaznu i da ne bi otišao u zatvor! Brat mu je kriminalac na baterije, ne želim da takvi ljudi odgajaju Longa. Jedino mu je otac korektan čovek. Ma, otjeraću ja Tomu u zatvor, znam svašta o njemu – rekla je, navodno, Nadežda, piše Informer.