Sudbine

Pjevačica iznijela bolne detalje iz života "Razmišljala sam da ako budem toliko željela, usvojiću dijete"

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, otvorila je dušu i iznijela nepoznate detalje iz svog života. Često se spekulisalo o njenim porocima, ali i o ljubavnom životu.

Pjevačica iznijela bolne detalje iz života "Razmišljala sam da ako budem toliko željela, usvojiću dijete"
FOTO: VESNA LALIĆ/RINGIER

Bebi je u mirnu luku uplovila s Aleksom Todorovićem 2014. godine, a o svom suprugu rijetko govori. Sada je napravila izuzetak, pa je otkrila detalje koje javnost do sada nije znala.

– On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dvije knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vrijedan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga svijeta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gdje je rano izgubio roditelje. Sam je živio, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega – rekla je ona za Kurir.

FOTO: FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER
FOTO: FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

 Onda se dotakla i teme proširenja porodice i istakla da je to za nju izuzetno bolno jer u periodu kada je mogla da se ostvari kao majka, nije imala s kim, piše Blic.

– Sa djecom se odlično razumijem. Razmišljala sam da ako budem toliko željela, usvojiću dijete. Toliko ima djece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dijete sa pravim čovjekom. Da sam imala dijete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dijete i bila do “kraja do raja” zbog tog djeteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili – rekla je Bebi.

Prihvati notifikacije