Zabava

Pjevačica PRETUKLA DADILJU jer je uhvatila u krađi "Našla sam moje stvari kod nje u torbi, gurnula sam je niz stepenice"

Pjevačica Nada Topčagić jednom prilikom šokirala je javnost izjavom da je pretukla dadilju koja je radila u njenoj kući.

Nada Topčagić
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Nada je ispričala tada da ju je jedna dadilja navodno potkradala, a druga nije htjela da ostane za Novu godinu i čuva njenog sina, pa je pjevačici pala roletna i fizički se obračunala sa njom.

Dadilja je pokrala

– Moj sin Mikica je imao svega sedam mjeseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, vidjela je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dijete, a ona mi sve pokrala i pobijegla. Ostavila dijete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnijela – prisjetila se Nada jednom prilikom.

Pjevačica ističe da druga dadilja  nije htjela da ostane za Novu godinu i čuva njenog sina.

Pročitajte još

– Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vrijeme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem djevojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svjesna šta joj se desilo. Sjećam se kao da je danas. Ja se spremam da pjevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dijete jer ide na doček -rekla je Nada i dodala:

Pjevačica ističe da je morala dijete nositi sa sobom kako bi pjevala ta Novu godinu.

– Kažem ja njoj: „Koju Novu godinu, stani, sve ti j**em.“ Ona je počela da bježi iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letjela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Poslije sam nosila dijete sa sobom u Užice da pjevam za doček jer sam nju nalupala – rekla je ona jednom prilikom za medije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu