Zabava

PJEVAČICA PRIZNALA DA JE OČAJNA “Neću da lažem da sam srećna, dok ne bude bolje NE POJAVLJUJEM SE U JAVNOSTI"

Pjevačica Katarina Živković u iskrenoj ispovijesti otkrila je da više ne može da glumi da je srećna i zadovoljna kada se zapravo osjeća potpuno drugačije.

PJEVAČICA PRIZNALA DA JE OČAJNA “Neću da lažem da sam srećna, dok ne bude bolje NE POJAVLJUJEM SE U JAVNOSTI"
FOTO: KATARINA_ZIVKOVIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Osim što je pogođena finansijski zbog toga što nema nastupe, oni joj nedostaju i kao vid socijalizovanja i komunikacije sa publikom, a to nije jedini problem koji je muči.

Katarina je otkrila da joj je otac ponovo bolestan iako se prije nekoliko mjeseci operisao. Kancer debelog crijeva se vratio i metastazirao, zbog čega su i krsnu slavu proslavili utroje, plašeći se da se otac ne zarazi i koronavirusom ukoliko im iko od gostiju dođe.

– Nisam trenutno raspoložena za neke nove projekte. Ne znam kako moje kolege podnose ovu situaciju, nisam se susretala sa njima, ali ja je podnosim jako loše. Ne mogu da se izborim sa tim što ne radim. Poremetila me je cijela ta situacija oko korone. Osim toga, tata mi je bolestan, pa se i tu dodatno čuvam, tako da ne izlazim previše, ne družim se previše sa prijateljima, nego gledam da budem izolovana – rekla je pjevačica za “24sedam” i dodala:

– Gledala sam sebe na televiziji i u nekim intervjuima gdje izgovaram: Znate kako, ja sam puna života, a moj izraz lica govori suprotno i riješila sam stvarno da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem da sam puna života. Dok ne bude bolje, ne želim da se pojavljujem u javnosti. Korona me je onemogućila da radim, a meni se socijalni život zasnivao na poslu. Tu sam se i družila i imala mnogo više elana i da izađem nakon posla. Meni je moj posao najbitniji pored porodice. Na sve to, mučna je i situacija sa tatom koji se razbolio, operisan je, ali se karcinom vratio. Osim toga, tu je milion problema. Ne mogu da glumim sreću i da ljudima plasiram nešto što nije tako.

Iako je njen otac uspješno operisan, nakon čega se osjećao dobro, analize koje su uradili pokazale su da se rak vratio i proširio.

– Tata ima karcinom debelog crijeva, operisan je prije nekoliko mjeseci i išao je na hemoterapije. Nažalost, nakon toga smo uradili sve moguće analize, išao je na skener, na magnetnu rezonancu, tumor-markere i ispostavilo se da se tumor vratio, to jest da je metastazirao i sad krećemo ispočetka i svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gdje su svi bolnički centri pretvoreni u kovid-bolnice. Sad nema mjesta za onkološke bolesnike, ne smiješ ni najobičniji grip da imaš. To je malo i nepravedno, ali mi nećemo odustati – kazala je Katarina, piše Blic.