Zabava

PJEVAČICA PRODALA ZEMLJU DA PLATI ADVOKATE "Porodica više nije mogla da je gleda kako svakodnevno plače"

Pjevačica Tanja Savić se bori da vidi sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju još u aprilu.

PJEVAČICA PRODALA ZEMLJU DA PLATI ADVOKATE "Porodica više nije mogla da je gleda kako svakodnevno plače"
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Pjevačica je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gdje je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cijela procedura zahtijeva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim djece, u Australiju odnio i cijelu ušteđevinu, kako je sama ispričala, pjevačici je porodica priskočila u pomoć.

Kako piše Republika Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovdje i u Australiji.

FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

– Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila djecu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove – govori izvor gorepomenuti list.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah dio novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se riješila bar jedne brige.

Podsjećanja radi, Dušan Jovančević je posljednje nedjelje aprila odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju bez Tanjinog znanja.