Zabava

PJEVAČICA SE POTUKLA SA VJERENIKOM Sukob izbio tokom odmora na planini

Pjevačica Andreana Čekić se, prema pisanju domaćih medija, fizički sukobila sa sada već bivšim vjerenikom Markom Miloševićem na planini, gde su bili na odmoru.

PJEVAČICA SE POTUKLA SA VJERENIKOM Sukob izbio tokom odmora na planini
FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA

Andreana i Marko su se najpre žestoko posvađali na večeri u restoranu, a rasprava se nastavila u apartmanu, gdje je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli, piše Kurir.

Kako se navodi, prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko posvađali da je letjelo perje iako je oko njih bilo još ljudi.

I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo, i poslije fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu.

Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pjevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.

FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA
FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Kako se dalje navodi, iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi. U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.

Nakon svega, pjevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živjeli zajedno jer je to zahtijevala Čekićka, navodi gorepomenuti list.

Pročitajte još

Andreana Čekić za sada se nije oglašavala povodom ovog slučaja i nije odgovarala na pozive.

Andreana i Marko su već imali fizički sukob 2019, u hotelu u Budvi, a nekoliko mjeseci kasnije njih dvoje su se ponovo posvađali, ali ovoga puta u Americi, na njenoj turneji.

Andreana je s Markom ušla u vezu početkom 2019, dok je on još bio oženjen suprugom Marinom, a ona je bila u braku sa Ivanom Miladinovićem.

Miloševićeva supruga se tada oglasila i rekla da je Čekićka ukrala Marka njegovoj porodici. Andreana se branila da se ona i njen dečko, koji je bio zaposlen u njenom timu kao tehničar, vole i da joj nije lako da se nosi s pričama koje izlaze u javnost.