Zabava

PJEVAČICA U DRUGOM STANJU Trudnoća je bio njen životni san, a sad se vidi i stomačić (FOTO)

Tokom prethodnih mjeseci Marina Tadić se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu. Njena želja je bila da se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima te dugo nigdje nije bila viđena. U proljeće je uplovila u ljubavnu vezu sa mladim advokatom kojeg je godinama unazad poznavala i sa kojim se družila, ali se ljubav između njih stvorila tek nedavno. Sa prvim danima ljeta Marina je saznala da će postati majka, što ju je posebno obradovalo – priča izvor blizak pjevačici.

PJEVAČICA U DRUGOM STANJU Trudnoća je bio njen životni san, a sad se vidi i stomačić (FOTO)
Foto: Bojan Trailović/Privatna arhiva/RAS Srbija

Kako dalje saznajemo, trudnoća je bio njen životni san te je ova vijest rasplakala njene najbliže.

Radosne vijesti prvo je podijelila sa partnerom, a potom je pozvala najbliže prijateljice. Neke od njih su se rasplakale, a Marina je bila presrećna što će joj se životni san ispuniti – objašnjava izbor.

Marina se odmara na moru, gdje uživa s izabranikom, dane provodi u potpunom opuštanju, bez izlazaka. Ranije liježe, radi vježbe za trudnice i kao i uvek zdravo se hrani, što je činila i prije trudnoće.

– Marina oduvijek vodi računa o zdravoj ishrani te je tako i sada kada je u blagoslovenom stanju. Pazi šta jede, svakodnevno radi vježbe za trudnice i osjeća se odlično. Na moru se potpuno prepustila uživanju – objašnjava izvor.

U želji da provjerimo ove informacije, pozvali smo pjevačicu, koja na naše pozive nije odgovarala, kao ni na poruke.

Međutim, u kasnim večernjim satima Marina je putem društvene mreže Instagram obradovala svoje fanove fotografijom na kojoj se jasno vidi stomačić, čime je potvrdila saznanja Blica.

View this post on Instagram

👼🏼❤️

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on

 

Inače, Marina nije često pričala o emotivnom životu, ali je isticala šta je njoj potrebno, te je išla i na geštalt terapije.

– Dok je čovjek živ, treba da radi na sebi. Kada je napredovanje u pitanju, poboljšala sam komunikaciju s ljudima. Takođe, više se čuvam i teže me je povrijediti. Psihoterapeutkinja me je nedavno pitala postoji li situacija u koju ja ne ulazim emotivno, međutim ja sam sazdana od emocija. Još učim da ne pružim bezuslovno sve od sebe, već da sačekam da nešto zauzvrat dobijem i ja. Treba mi muškarac koji emociju umije da uzvrati, u protivnom, uvijek ću završiti povrijeđena – govorila je Marina Tadić.