Zabava

"Plaćam porez, nanose mi bol" Pjevačica ima vilu na Dedinju vrijednu skoro 4 miliona evra

Folk pjevačica Vera Matović živi u vili na Dedinju za koju se priča da vrijedi oko 3.800.000 evra.

"Plaćam porez, nanose mi bol" Pjevačica ima vilu na Dedinju vrijednu skoro 4 miliona evra
FOTO: PAPARCO LOV/YOUTUBE

To je zapravo jedna od najskupljih vila na estradi. Pjevačica nikad ne objavljuje detalje svog doma, a nedavno je otkrila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol, pa otkrila i razlog tome.

Vera je godinama marljivo radila i ulagala u antikvitete, izuzetne stilske komade i umjetničke slike najboljih autora kojim je opremila svoj dom, čija se vrijednost procjenjuje na skoro četiri miliona evra.

Vera je nedavno otkrila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol, pa otkrila i razlog tome.

– Eto, kažu da se “kupam u bogatstvu”. Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta. Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu. Nisu oni vidjeli kako sam ja zaradila te pare – rekla je Vera za “Grand”, a onda nastavila o tome da joj je ovo neprijatna tema zbog koje nema mira i često pusti suze.

FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA

– Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umjesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvijek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni vidjeli kako sam ja zaradila te pare. Nisu vidjeli kako sam prolivala krv i znoj. Nisu vidjeli kako sam išla na putovanja, koliko sam djeci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Njemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu vidjeli moje muke i kako sam došla do toga – upitala se pjevačica, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu