Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PO PRVI PUT ZAJEDNO NA FILMU Džon Travolta i Morgan Friman zaigraće u Otrovnoj ruži

Kultura
Autor:

Foto: FAME Solution/Printscreen YouTube

Džon Travolta i Morgan Friman zaigraće prvi put zajedno u filmu “Otrovna ruža” (Poison Rose) koji se od danas prikazuje u bioskopima širom Bosne I Hercegovine.

Film je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvijezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu, a ustvari je okorjeli kockar i alkoholičar. Karson Filips (Džon Travolta) dobija novi slučaj, koji ga odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu, u potrazi za nestalom ženom. Tokom istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, već i sa svojom mračnom prošlošću.

Odličnu glumačku podjelu ovog trilera predvode Džon Travolta (John Travolta) i Morgan Friman (Freeman), uz Brendana Frejžera (Fraser), Famke Jansen (Janssen), Piter Stormare, Robert Patrik, Ket Graham, kao i Ela Blu Travolta, ćerka Džona Travolte i Keli Preston.

Scenario je napisan na osnovu istoimene knjige Ričarda Salvatorea, koji je i jedan od scenarista filma zajedno sa piscima kultnih filmova “Midnight Run” i “Bad Boys”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO