Sudbine

“Počela je da planira odlazak” Nikolina Pišek donijela tešku odluku nakon tragedije u porodici

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, iznenada je preminuo 8. maja 2022. godine, a nakon tragedije u porodice, voditeljka je navodno odlučila da se preseli u Evropu.

“Počela je da planira odlazak” Nikolina Pišek donijela tešku odluku nakon tragedije u porodici
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Pišekova navodno već danima razmatra koji evropski grad je idealan za nastavak školovanja njihove kćerke kako bi se preselile pred kraj ljetnjeg raspusta.

– Nikolina je iz dana u dan sve gore, njeno psihičko stanje se naglo pogoršalo, a počela je i da gubi kilograme. I to malo hrane što pojede, ona povrati. Zbog svega što joj se desilo donijela je odluku da uradi nešto za sebe i svoje kćerke. Razgovarala je sa mezimicom Hanom Leonardom koju ima iz prvog braka i koja je već godinama u Škotskoj sa ocem, a potom i sa malenom Unom Sofijom o selidbi u Evropu i čim je dobila podršku svojih kćerki, počela je da planira odlazak iz zemlje – otkrio je izvor za Alo, i dodao da će prodati nekretnine koje ima u Hrvatskoj ukoliko se ukaže prilika da kupi porodičan dom u Evropi.

Pročitajte još

– Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira da proda čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvijek je željela nekretninu u nekom evropskom gradu, a Vidojeva smrt je ubrzala taj proces. Planira da izgradi novi, srećniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji je vraćaju na bolne uspomene – naveo je izvor, koji je potom otkrio da Nikolina razmatra tri evropske zemlje.

FOTO: LOLA STOJANOVIĆ/ RINGIER
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ/ RINGIER

– Prva želja bila je da se skuće u Italiji koju obožava, poslije čega je po savjetu prijatelja i porodice uzela u razmatranje i Španiju i Francusku. To su zemlje sa jako dobrim obrazovnim ustanovama koje nude lijepu budućnost za njenu kćerku – zaključuje izvor.

Iako slomljena gubitkom, voditeljka se nedavno javno oprostila od bivšeg supruga.

– Neki susreti se nikada ne dočekaju. Ali, i ovako sam bogata. I svi mi zajedno. Bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjećeš u svakome od nas dok dišemo. Putuj i ne brini – napisala je Nikolina uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju, piše Blic.

Prihvati notifikacije