Biznis

PODIŽU KVALITET USLUGA Priznanje "Zvijezda turizma" za OC Jahorina

Olimpijski centar Jahorina dobitnik je priznanja „Zvijezda turizma“ 2019. godine, koje dodjeljuje Privredna komora Federacije BiH.

PODIŽU KVALITET USLUGA Priznanje "Zvijezda turizma" za OC Jahorina
FOTO: OC JAHORINA

Priznanje je uručeno na sajmu ekologije i turizma u Lukavcu i to za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Kako ističu iz ovog centra, Jahorina je prepoznata kao istaknuti planinski centar koji svojom ljetnom i zimskom ponudom postavlja nove standarde i svakodnevno izaziva interesovanje sve više posjetilaca.

– Velika nam je čast i zadovoljstvo biti vlasnik jednog ovakvog priznanja. Doprinos za unapređenje turizma i podizanje kvaliteta turitičkih usluga definitivno pripada svakom zaposlenom u Olimpijskom centru Jahorina. Tokom prethodne godine smo realizovali veoma uspješnu i zimsku i ljetnu sezonu, a uz sve to i mnoštvo događaja i novih investicija. Srećan sam, jer se predan rad i zalaganje cijeni i prepoznaje što potvrđuje i ovo priznanje – kaže direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić.

Mada se ljeto kalendarski bliži kraju, na Jahorini ono još traje, a predstojeći vikend će obilježiti interesantan događaj u saradnji sa kompanijom Molson Coors „Ludi promo vikend“. Svi posjetioci Jahorine će pored druženja i popusta u Olimpijskom baru moći da uživaju u ljetnim sadržajima koji će biti dostupni sa 30 odsto popusta.

Iz ovog centra su, takođe, najavili i pretprodaju ski karata koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mjesec dana.

Popust na ski karte će iznositi 15 odsto i kupovina će biti moguća na prodajnim mjestima na Jahorini, ali i putem veb šopa.

Pored niže cijene ski karata, ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima. Savjetuju svima da planiraju svoj zimski odmor na vrijeme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina Jahorina.