Društvo

"Podrška za roditelje paradajz turiste" Sa četiri rečenice zapušio usta svima onima koji vrijeđaju ljude koji jedu na plaži (FOTO)

Zagledanje u novčanik i odmjeravanje "koliko je neko dugačak da se raširi" tokom ljetovanja, nažalost postalo je posljednjih godina učestala pojava prilikom rasprava na internetu.

Ljetovanje
FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ / RINGIER

Dok jedni govore kako ljetovanje na kojem se nosi pašteta, čajna i jedu se sendviči na plaži, nije dostojanstveno ljetovanje, drugima smeta bahaćenje u vidu sjedenja po tavernama i ostavljanje ogromne količine para za ljetovanje od 10 dana.

“Podrška za ove roditelje”

I dok rasprave idu u nedogled, na društvenim mrežama se pojavila jedna objava koja je u svega par rečenica objasnila suštinu – postoje ljudi koji jednostavno nemaju dovoljno novca da obezbijede djeci ljetovanje iz snova u hotelima sa trista zvjezdica, ali ih ipak odvedu na more. Istina skromnije, ali te uspomene mališanima ostaju za cijeli život.

– Na slici vidimo tzv “paradajz turiste” i to je kao nešto za podsmijeh, omalovažavanje, za sramotu. Imam samo riječi podrške za te roditelje koji uprkos lošoj finansijskoj situaciji uspijevaju da nađu način da njihova djeca odu na more, makar jedući ponesenu paštetu namazanu na hljeb i paradajz. Bravo lavovi. Podrška za roditelje paradajz turiste –  navodi se u objavi koja je postala viralna na mrežama.

U jednom od opširnijih komentara koji su se pojavili ispod objave, navodi se da je najbitnije od djeteta napraviti čovjeka, te i da nije sramota jesti na plaži paštetu i paradajz, ali ni ribu u restoranu, već je sramota biti lopov, lagati i varati.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije