Banjaluka

Pohod po kružnoj stazi dužine oko 13 kilometara: Stanivuković otvorio manifestaciju "Kočićevim stazama po Manjači"

Planinarsko društvo „Manjača“ organizovalo je sedamnaestu po redu akciju „Kočićevim stazama po Manjači“, a manifestaciju je otvorio gradonačelnik Draško Stanivuković.

Manifestacija Kočićevim stazama
FOTO: V. KRESOJEVIĆ/GRAD BANJALUKA

Poručio je kako Grad, već tradicionalno, podržava ovu prepoznatljivu manifestaciju koja je od značaja za cijelu Banjaluku.

Čast mi je bila otvoriti 17. po redu akciju „Kočićevim stazama po Manjači“ koju organizije Planinarsko društvo „Manjača“. Grad već tradicionalno podržava ovu manifestaciju kao i rad Planinarskog saveza Republike Srpske na čelu sa dr Nenom Dobrijevićemem – rekao je Stanivuković.

Pročitajte još

Iskoristio je priliku i da čestita predsjedniku udruženja Zlatku Sladojeviću i svim članovima , na trudu i istrajnosti i ako Bog da da i jubilarnu 20. akciju dočekaju svizajedno.

-Svim planinarima želim uspješan pohod na vrhove naše prelijepe Manjače i da ih vrijeme posluži – naglasio je Stanivuković.

Organizatori su ranije poručili kako je riječ o kružnoj stazi, dužine oko 13 kilometara, te je kao takva lagana i pogodna za sve starosne grupe planinara i ljubitelja prirode.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu