Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POHOTNA PROFESORKA IZA REŠETAKA Za vrijeme odmora IMALA SEKS SA UČENICIMA u svom automobilu

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Profesorka (37) sa Novog Zelanda osuđena je na dvije i po godine zatvora zbog seksualnog odnosa sa dvojicom učenika.

Žena, zaposlena na koledžu Blenhejm na Sjevernom ostrvu je 2018. godine, više puta za vrijeme ručka izvodila učenike iz škole kako bi imala seksualni odnos u svom automobilu.

Ona je udata za policijskog službenika, a u školi je radila 12 godina, prije nego joj je ukinuta registracija za nastavu zbog odnosa sa tinejdžerima, prenosi Dejli mejl.

Sudija Toni Zohrab rekao je na sudu da je profesorka tinejdžerima slala seksualno eksplicitne sadržaje na društvenim mrežama, i da im je prijetila da nikome ne odaju “njihovu tajnu”.

– S obzirom na vašu profesionalnu obuku i iskustvo nastavnika, niko ne bi trebao biti pažljiviji prema potrebama mladih dječaka koji se pretvaraju u muškarce, dok pokušavaju da razviju osjećaj za sebe – rekao je sudija Zohrab, prenosi Staf.

Advokati učiteljice su tvrdili da bi kućni pritvor bio najbolji oblik rehabilitacije za nju zbog postojećih problema mentalnog zdravlja.

Tužioci su rekli da je kojim slučajem ona muškarac, a žrtve djevojčice, društvena služba se nikada ne bi smatrala kaznom.

– Ovo je seksualno eksploataciono ponašanje odrasle osobe koja je u izjavi sudu navela: ‘Vi ste bili učenici, a ja nastavnik za odrasle’. Emotivno je manipulisala sa oba tinejdžera… postojala je određena mjera prinude – rekao je tužilac Mark O'Donhju.

Advokati učiteljice tražili su da se njeno ime potisne i rekli da su njena djeca maltretirana nakon što su ljudi saznali za navode protiv njihove majke.

(Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO